1453.Plněné bagetky

Těsto: 330 ml mléka, 50 ml oleje, 2 lžičky soli, 150g mouky z červené pšenice, 350g hladké mouky, 2 lžičky sušeného nebo 1/2 čerstvého droždí, 1 lžička cukru. Náplň: dle chuti a fantazie, já jsem použila kečup, plátky česneku, kuřecí šunku, herkules, hromadu sýra. Postup: Vykynuté těsto propracujeme a rozdělíme na díly, já jsem udělala 6 bagetek (kratších ale o to větších objemově), každý díl propracujeme a rozválíme na obélník, naplníme a smotáme, okraje zahneme dolů, dáme na plech s pečící podložkou či papírem a necháme 30-40 minut dokynout, poté pomašlujeme vajíčkem a ozdobíme semínky tykve a slunečnice (ty jsou po upečení krásně křupavé) a upečeme.... doma jsme všichni svorně prohlásili "to je žrádlo" :D


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:3.6.2010
Shlédnutí:1299x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát: Expozice:
Datum porízení:2010:06:03 15:10:54 Clona:
Ohnisková vzdálenost: ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.