1445.Pečivo z červené pšenice

250 ml syrovátky (voda+sušená), 50 ml olej, 1 vejce, 2 lžičky soli, 200g celozrnné mouky z červené pšenice, 250-300g hladké mouky, 1,5 lžičky sušeného droždí - konzistenci si každý musí ohlídat sám, protože každý máme jinak velká vejce. Vykynuté těsto propracujeme a umotáme housky, rohlíky, pletýnky, bagety a necháme dokynout a upečeme...pečivo má krásnou barvu právě díky mouce z červené pšenice, je nadýchané a výborné, že z těsta zkusím i veku :) Mouka z červené pšenice vyniká vysokým obsahem proteinů a dává chlebu a pečivu bohatou hnědou barvu a jemně ořechovou příchuť. RECEPT/KLIK


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:28.5.2010
Shlédnutí:894x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát: Expozice:
Datum porízení:2010:05:28 19:19:59 Clona:
Ohnisková vzdálenost: ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.