1444.Chléb z prapšenice

350 ml syrovátky (voda+sušená), 2 lžíce oleje, 1 lžíce octa, 2 lžičky soli, 1 lžička kmínu, 1 lžička chlebového koření, 2 lžíce bramborové kaše v prášku, 200g kamutové mouky, 200g pšeničné chlebové mouky, 100g žitné chlebové mouky, 1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí, 1 lžička cukru... chléb je výborný, uvnitř pružný, kůrka křupavá, tmavé zbarvení kůrky je díky kamutové mouce, která se také nazývá prapšenicí. RECEPT/KLIK


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:25.5.2010
Shlédnutí:922x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát: Expozice:
Datum porízení:2010:05:25 18:35:19 Clona:
Ohnisková vzdálenost: ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.