Rizoto z pomalého hrnce

Do pomalého hrnce dáme propláchnutou rýži (použila jsem kulatozrnnou), osolíme a okořeníme (použila jsem směs Rattatoulie od Antonína) a zalijeme vodou asi 1 cm nad rýži. Poté přidáme mražený hrášek a na něj dáme kousky upečeného masa, já jsem použila zbytek masa z kachny. Dáme pomalit na 3 hodiny high, po 2 hodinách vše promíchat dohromady a nechat dodělat...bylo to výborné, rýže není slepená, ale je nadýchaná a není to vysušené.


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:20.5.2010
Shlédnutí:2298x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát: Expozice:
Datum porízení:2010:05:20 14:10:58 Clona:
Ohnisková vzdálenost: ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.