Chilli Con Carne z pomalého hrnce

Dnešní varianta Jednu velkou cibuli nakrájíme a orestujeme, poté na ní přidáme 1/2 kg mletého hovězího masa a necháme krátce zatáhnout, dáme do pomalého hrnce a přidáme 2 konzervy zcezených fazolek (pokud nechceme z konzervy tak předem namočené fazole), 1 konzervu zcezené kukuřice (může být mražená), 400ml rajčatového pyré (používám Valfrutta), 3 lžíce kečupu (kdo má rád hodně ostré dá ostrý kečup, ale nezapomenout, že ostré je i koření), 1 pytlík koření na chilli con carne od Kotány, špetku soli a mletého pepře, 2 lžíce vody, vše pořádně promícháme a dáme pomalit.Druhá varianta Opět cibulku a maso stejným způsobem, poté do pomalého hrnce přidám jednu plechovku fazolek v chilli omáčce, jednu plechovku fazolek v tomatě, jednu plechovku zcezené kukuřičky, pytlík koření na chilli con carne, sůl a dvě lžíce vody..... obě varianty nám moc chutnají, ale ta dnešní doma bodovala a poznali, že je jiná :)


Autor:Tallu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:13.5.2010
Shlédnutí:1782x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát: Expozice:
Datum porízení:2010:05:13 14:05:21 Clona:
Ohnisková vzdálenost: ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.