Jahodové kostky

Na piškot: 4 vejce, 15 dkg moučkového cukru, 1/2 dcl oleje, 1 dcl teplé vody, 20 dkg polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva Na krém: 1/2 kg jahod, 1 vanilkový pudink, 25 dkg másla, 20 dkg moučkového cukru POSTUP PŘÍPRAVY Ušleháme vejce s cukrem, přidáme olej a vodu, nakonec mouku s práškem do pečiva. Dáme péci na vymazaný a moukou vysypaný nebo pečícím papírem vyložený plech. Po upečení necháme piškot vychladnout a připravýme si krém. Jahody rozmixujeme, promícháme s vanilkovým pudinkem a uvaříme jako pudink. Utřeme máslo s cukrem a postupně přidáváme vychladlou jahodovou směs. Když je piškot vychladlý potřeme jej krémem. Polijeme buď čokoládovou polevou nebo poklademe jahodama a zalejeme želatinou - fantazii se meze nekladou!!!


Autor:mivi - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:25.4.2010
Shlédnutí:1608x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Dorty
Fotoaparát:DMC-LS3 Expozice:10/300
Datum porízení:2010:04:24 09:47:47 Clona:f/3.9
Ohnisková vzdálenost:109/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.