1425. Kořenové celozrnné bagety

250 ml kvásku, 250 ml vody, 50 g sádla, 300 g mouky na domácí chléb, 200 g pšeničné celozrnné mouky, 10 g droždí, 2 lžičky soli, 1 lžičku chlebového koření, mléko na potření, žitná mouka a vločky a semínka na obalení. Vykynuté těsto rozdělíme na dva díly a utvoříme bagety. Spodní stranu hodně oválíme v žitné mouce, vrchní pomašlujeme mlékem, překlopíme do připravených semínek a pořádně přimáčkneme. Bagety přeneseme na plech s podložkou, kde je přetočíme a necháme dokynout cca 30-40 minut. Pečeme při 180°C 25 minut.


Autor:kvetka.tp - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:12.4.2010
Shlédnutí:1158x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-TZ7 Expozice:10/300
Datum porízení:2010:04:12 17:50:09 Clona:f/3.3
Ohnisková vzdálenost:41/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.