1421. bramborové žitánky

150 ml vody, 100 ml kvásku, 2 lžíce oleje, 10 g droždí, 200 g žitné mouky, 60 g směsi na ciabatta, 160-180g žitné celozrnné (necháme si stranou asi půl odměrky mouky, kterou dosypáváme při míchání těsta, záleží na typu brambor), 2 lžičky soli, 200 g vařených strouhaných brambor, 4 lžíce slunečnice. Těsto je po vykynutí lepivější, takže při dalším zpracování podsypáváme.


Autor:kvetka.tp - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:21.3.2010
Shlédnutí:1229x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-TZ7 Expozice:10/300
Datum porízení:2010:03:21 22:31:22 Clona:f/3.3
Ohnisková vzdálenost:41/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.