Krkonošské kyselo (z jihu Moravy)

Sušené houby,bobkový list,nové koření,kmín,sůl,brambory,chlebový kvásek,máslo,cibule, vajíčka. Předem namočené hřiby propláchneme a dáme vařit s novým kořením, kmínem a bobkovým listem. Osolíme. Brambory uvaříme ve slupce. Když jsou hřiby uvařené, zahustíme je ve vodě do hladka rozmíchaným kváskem. Na másle osmažíme cibuli, pak přidáme vajíčka. Na talíř nakrájíme uvařené a oloupané brambory, zalijeme kyselem, ozdobíme smaženými vejci na másle a na cibulce. Můžeme ještě přelít rozpuštěným máslem.


Autor:balajne - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:19.3.2010
Shlédnutí:796x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.