Jablíčková dobrota od Ituly

Recept najdete ZDE Je to rychlé, nenáročné a moc dobré. Tímto chválím autorku. Dělala jsem pouze drobné úpravy. Přidala jsem o trochu více cukru a krapítek rumu :-)). Jablka jsem chvilku předvařila v citronové vodě a to z toho důvodu, že jsem to pak dělala ve whirlpoolce na funkci crisp a měla jsem trochu obavy, aby ta jablka změkla. Pro majitelky tohoto korábu, jak se mu na diskusi přezdívá, pečící papír na crispový talíř- vyšší okraje, na to těsto, jablíčka a funkce crisp na 20 minut. Bohatě to stačí. Nejdříve vám to vyskočí, později splaskne. Zlátnout začíná cca v posledních třech minutách.


Autor:Ivča69 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:16.3.2010
Shlédnutí:1172x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-TZ5 Expozice:10/300
Datum porízení:2010:03:16 19:16:57 Clona:f/3.3
Ohnisková vzdálenost:47/10 ISO:160

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.