Bezlepkové marhuľové himaláje

Na 1. cesto potrebujeme :1 PDP,2 hrnčeky bezlepkovej.múky,1 hrnček krupic.cukru,1 hrnček vlažného mlieka /mlieko som nahradila šťavou z marhúľ a doliala vodou/,1/2 hrnku oleja,2 celé vajíčka. Na 2. cesto potrebujeme: 2 tvarohy,1 vanilin.cukor,1 hrnček mučk.cukru,1 vanilkový puding v prášku, 2 celé vajíčka a 1 hrnček mlieka /nahradila som 1 jogurom a trocha vody/. Ako ovocie marhule, môže byť ľubovoľné. Príprava: vajíčka si vyšlaháme s cukrom, pridáme olej,a ostatné suroviny.Všetko ručným robotom spracujeme. Ideme na druhé tvarohové cesto: Ručným robotom spracujeme všetny suroviny v riedke cesto a toho sa vôbec nebojte,pretože puding v prášku zaistí,že tvaroh krásne ztuhne.Plech si vyložím pečúcim papierom a nalejem na to polovinu 1. cesta. Na to druhé tvarohové cesto nalejem celé a poukladám marhule. Zbytok cesta zalejem marhule a tvaroh a dám piect.Pozor zvolna, na 150st. asi 40 min.Pichám špajdlou ,aby vedela,že je i tvaroh upečený. Pozn. Marhule som zavárala malou štípkou soli, takže sladká chuť koláčika a kyslastá marhúľ dáva sviežu chuť


Autor:tinkac2 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:28.2.2010
Shlédnutí:674x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A720 IS Expozice:1/60
Datum porízení:2010:02:28 19:04:05 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:5800/1000 ISO:500

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.