Babovka Lilie

8 bilku,210g cukru,spetka soli,160g polohrube mouky, 80g rozpusteneho masla, 2lzice hrozinky nalozene v rumu,kandovane ovoce, lzice cokoladoveho cukrarskeho zdobeni a lzici drobne sekanych mandli. Bilky slehame v el. robote na vysoke otacky se spetkou soli a cukrem do zhoustnuti. Pak otacky snizime na nejnizsi rychost a vmichame vlahe rozpustene maslo a mouku smichanou se smesi hrozinek,kandovane ovoce, mandle a cukrarske zdobeni. Peceno v babovkove forme 40 minut na 180stC. Babovka je mekoucka a moc dobra


Autor:Andulka - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:17.2.2010
Shlédnutí:962x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot S45 Expozice:1/60
Datum porízení:2010:02:17 19:28:08 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:227/32 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.