Surimi rizoto s parmezánem

Surimi rizoto s parmezánem 1 – porce 1 682 kJ B 17,56g S 66,31g T 7,94g Rýže 50g (732kJ) Olej 3g (109kJ) Cibule 50g (69kJ) Rajčata 70g (59kJ) Paprika červená 50g (6 kJ) Surimi tyčinky 100g (491kJ) Parmezán 10g (162kJ) Sůl,mletá paprika sladká Rýží uvaříme.Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku,přidáme na kostečky nakrájenou papriku,nakrájené surimi tyčinky a rajčata,mírně podlijeme vodou a krátce podusíme.Ochutíme mletou sladkou paprikou,solí a smícháme s rýží.Podáváme posypané parmezánem.


Autor:Peggy09 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:9.2.2010
Shlédnutí:962x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A430 Expozice:1/60
Datum porízení:2010:02:09 12:44:46 Clona:f/5.6
Ohnisková vzdálenost:5400/1000 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.