Pangasius pod peřinou

tak tady je receptík: Suroviny: 1kg pangasa, slanina, syr emental, cibule, 3 stroužky česneku, vegeta, sůl, koření na ryby, grilovací koření, smetana, maslo Postup: máslo dáme na panvičku a opražíme cibuli, kterou jsme nakrájeli na měsíčky. Vylejeme na plech a na to dáme okořeněnou rybu - výše uvedeným kořením, pokryjeme slaninou, a dáme péct na 15 minut. Potom vyděláme a natřeme směsí strouhaného sýra, který jsme smíchali se smetanou. Zapečeme do zlatova , podáváme podle chuti, ja dala nahoru ještě pár rajčat. Bylo to moc vynikající..


Autor:Zuzoušek - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:17.1.2010
Shlédnutí:748x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A460 Expozice:1/60
Datum porízení:2010:01:17 13:39:00 Clona:f/8.0
Ohnisková vzdálenost:5400/1000 ISO:80

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.