1370.plněné bagety

270 ml vody, 25 ml oleje, 150 g chlebové mouky, 150 g pšeničné celozrnné mouky, 150 g žitné celozrnné mouky, větší 1/4 droždí, 1 lžička kmínu, 1 lžička soli. Těsto je perfektní, nelepí, dobře se tvaruje a je dobré.


Autor:kvetka.tp - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:29.12.2009
Shlédnutí:1440x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-TZ7 Expozice:10/300
Datum porízení:2009:12:29 00:13:00 Clona:f/3.3
Ohnisková vzdálenost:41/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.