Obalíme v klasickém trojobalu,ale:pak ještě znovu v rozšlehaných vejcích,osmažíme krátce v rozpáleném oleji na zlatou barvu.Potom vyložíme hrnec nebo pekáč alobalem a klademe řízky,které prokládáme uz.slaninou,zakryjeme a dopékáme při teplotě 150.st.do měkka.Vhodné hlavně pro úpravu řízků s kostí-kuře,králík,kotleta,atd...jsou štavnaté a mají chut po uz.slanině...
Autor: | Dana295 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz | ||
Datum: | 9.12.2009 | ||
Shlédnutí: | 662x | ||
Body: | 10.00 | ||
Kategorie: | 1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty | ||
Fotoaparát: | Canon PowerShot A590 IS | Expozice: | 1/60 |
Datum porízení: | 2009:12:08 21:55:51 | Clona: | f/2.6 |
Ohnisková vzdálenost: | 5800/1000 | ISO: | 80 |