Obrácené řízky...

Obalíme v klasickém trojobalu,ale:pak ještě znovu v rozšlehaných vejcích,osmažíme krátce v rozpáleném oleji na zlatou barvu.Potom vyložíme hrnec nebo pekáč alobalem a klademe řízky,které prokládáme uz.slaninou,zakryjeme a dopékáme při teplotě 150.st.do měkka.Vhodné hlavně pro úpravu řízků s kostí-kuře,králík,kotleta,atd...jsou štavnaté a mají chut po uz.slanině...


Autor:Dana295 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:9.12.2009
Shlédnutí:662x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A590 IS Expozice:1/60
Datum porízení:2009:12:08 21:55:51 Clona:f/2.6
Ohnisková vzdálenost:5800/1000 ISO:80

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.