Pangas na loupaných rajčatech,těstoviny

Pangas na loupaných rajčatech,těstoviny 1 porce – 1 744 kJ B 32,58g S 60,46g T 4,09g Olej 3g (109kJ) Pangasius 150g (465kJ) Cibule 50g (69kJ) Rajčata 200g (206kJ) Sůl,pepř mletý,Italské bylinky Těstoviny bezvaječné 60g (895kJ) Na rozpáleném oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme plátek osoleného pangase, opečeme jej z obou stran, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, podlijeme vodou a podusíme pangase do měkka, poté pangase vyjmeme, rajčata dochutíme solí a kořením. Podáváme s vařenými těstovinami.


Autor:Peggy09 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:25.10.2009
Shlédnutí:824x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A430 Expozice:1/50
Datum porízení:2009:10:25 13:39:31 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:5400/1000 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.