Krůtí prsa s lilkem a čerstvou bazalkou

Krůtí prsa s lilkem a čerstvou bazalkou 1 porce – 1 199kJ B 28,95g S 30,72g T 7,10g Lilek 200g(326kJ) Krůtí prsa 100g(440kJ) Olej 5g(182kJ) Cibule 70g(96kJ) Rajčata 150g(155kJ) Sůl, pepř mletý, italské bylinky sušené, čerstvá bazalka Lilek zbavíme hořkosti(očistíme, oloupeme, osolíme, necháme odležet, omyjeme, osušíme) a nakrájíme na hranolky. Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme na kostky nakrájená krůtí prsa, nakrájený lilek a krátce orestujeme. Mírně podlijeme vodou a podusíme, asi v polovině dušení přidáme oloupané a nakrájené rajče. Nakonec přidáme bylinky a podle chuti osolíme.


Autor:Peggy09 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:25.9.2009
Shlédnutí:740x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A430 Expozice:1/60
Datum porízení:2009:09:25 12:23:55 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:5400/1000 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.