Pečený pangasius s kapustou a bramborami

Pečený pangasius s kapustou a bramborami 1 porce – 1 908kJ B 42,13g S 40,30g T 11,71g Kapusta hlávková 100g(176kJ) Pangasius 150g(465kJ) Olej 2g(73kJ) Brambory 150g(497kJ) Česnek 5g(23kJ) Sůl Jogurt bílý(Halíř) 150g(318kJ) Camembert 45% 30g(358kJ) Listy kapusty omyjeme,nakrájíme na nudličky a povaříme ve vodě.Scedíme,dáme do mísy,přidáme oloupané a na malé kousky nakrájené brambory,utřený česnek,jogurt,sůl a promícháme.Přendáme do olejem vymazané zapékací misky,poklademe plátkem osoleného pangase a dáme péct do trouby,před koncem pečení poklademe rybu tenkými plátky sýra


Autor:Peggy09 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:22.9.2009
Shlédnutí:876x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A430 Expozice:1/60
Datum porízení:2009:09:22 13:49:00 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:5400/1000 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.