bagetky podle Cuketka.cz

dodržela jsem přesný postup,jen jsem bohužel nesehnala ten kámen na pečení, takže jsem použila pekáč velký bez okrajů,vyložený 2 vrstvami alobalu a nechala ho také rozpálit v troubě. Výsledek předčil očekávání,mají nádhernou barvu(ničím nemašlováno!),kůrka je křupavá jak hrom, ale křehká,takže si s ní pěkně nadrobíte,prostě paráda,střídka je vláčná a měkká, ale ne buchtová, prostě bageta jak má být. Děkuju za super vysvětlivky k postupu. Recept je zde: http://www.cuketka.cz/?p=2128 (odpo. na několik vzkazů:pekla jsem bez bag. plechu!)


Autor:patek - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:15.9.2009
Shlédnutí:1071x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.