Česnekový pangas v dušeném zelí,těstoviny

Česnekový pangas v dušeném zelí,těstoviny 1 porce – 1 796kJ B 33,37g S 64,52g T 2,74g Zelí hlávkové bílé 100g(121kJ) Pangasius 150g(465kJ) Cibule 35g(48kJ) Olej 2g(73kJ) Česnek 10g(45kJ) Grilovací koření,sůl Těstoviny bezvaječné 70g(1 044kJ) Zelí nakrájíme a podusíme do měkka.Na rozpáleném oleji zpěníme nakrájenou cibulku,přidáme nakrájeného pangase,okořeníme,podusíme do měkka,přidáme utřený česnek a uvařené zelí.Promícháme popřípadě dosolíme a podáváme s vařenými těstovinami.


Autor:Peggy09 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:12.9.2009
Shlédnutí:784x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A430 Expozice:1/60
Datum porízení:2009:09:12 11:37:43 Clona:f/5.6
Ohnisková vzdálenost:5400/1000 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.