Koblihy z trouby č.1317

250 ml mléka, 1 vejce, 50g másla, 40 g cukru, 1 vanilkový cukr, citronová kůra, špetka soli, 500g hladké mouky, 1 celá! kostka droždí Po vykynutí vyválet placku, klasicky vypíchat plněné koblížky, nechat cca 30 min nakynout na plechu a pak cca 15 minut péct na 180°C do růžova. Po vytažení z trouby ihned potřít rozpuštěným máslem se dvěma lžícemi rumu a pocukrovat. Výborné, lehoučké jak pírko, chutná skoro jako smažené koblihy (trošku jiná kůrka), ale je to rychlejší a ne tak mastné.


Autor:lebahu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:2.9.2009
Shlédnutí:2422x
Body:9.98
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-LC50 Expozice:10/600
Datum porízení:2009:09:02 13:06:28 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:58/10 ISO:50

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.