218. Stracciatela od itula

Pekla jsem v pekáčku vyloženém pečícím papírem (krásně se po ztuhnutí krému celý výtvor přesunul na tác). Na rozdíl od původního receptu jsem do krému dala 330 g bílý jogurt s hroznovým cukrem (Penny), jen 25 g hořké čokolády a jen 1 šlehačku s 1 lžící vanilkového cukru. Na vrch jsem postrouhala kousek ledových kaštanů. Mám špatné zkušenosti s rozmícháním kakaa v mouce, proto kakao vždy rozmíchám v tuku a pak vše přidám do těsta.


Autor:Ivana. - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:19.8.2009
Shlédnutí:1172x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.