Domácí játrová paštika...

Upečeme:1.kg.vepř.plecka,75.deka dr.jater,sůl,pepř,cibule,česnek.,vlažné umeleme i s vypeč.štávou,přidáme paštik.koření,zředíme mas.vývarem,přidáme 2.lžíce sádla a prošleháme ponorn.mixérem,-musí to být polotekuté,jinak bude paštika ke krájení,a ne,k mazání.Plníme do tří štvrtin sklenice,a zaváříme 2.hodiny.


Autor:Dana295 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:5.8.2009
Shlédnutí:1909x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A590 IS Expozice:4/10
Datum porízení:2009:08:05 12:41:58 Clona:f/2.6
Ohnisková vzdálenost:5800/1000 ISO:80

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.