Pangas-bulguroto

Pangas-bulguroto 1porce – 1 636kJ B 40,09g S 38,47g T 8,05g Pangasius 150g(465kJ) Olej 2g(73kJ) Cibule 35g(48kJ) Lečo mražené 100g(120kJ) Bulgur 50g(600kJ) Eidam 30% 30g(330kJ) Sůl Na rozehřátém oleji osmažíme nakrájenou cibulku,přidáme rozmraženého na nudličky nakrájeného pangase a orestujeme.Přidáme lečo,osolíme a chvíli podusíme do měkka. Ve 100g osolené vroucí vody povaříme 3min. 50g bulguru a necháme stát pod pokličkou asi 15min.Nakonec směs pangase smícháme s uvařeným bulgurem a posypeme nastrouhaným sýrem.


Autor:Peggy09 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:5.7.2009
Shlédnutí:893x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A430 Expozice:1/60
Datum porízení:2009:07:05 11:22:29 Clona:f/5.6
Ohnisková vzdálenost:5400/1000 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.