OBRÁCENÉ ŘÍZKY Z KRÁLÍKA

NASOL.MASO I S KOSTÍ OBALÍME V KLASICKÉM TROJOBALU A PAK JEŠTĚ V ROZŠL.VEJCÍCH A IHNED SMAŽÍME NA OLEJI,NA BARVU ŘÍZKŮ.PO OSMAŽ.SI VYLOŽÍME KASTROL,KTERÝ MŮŽE DO TROUBY,ALOBALEM A SKLÁDÁME DO NĚJ OSM.ŘÍZKY,KTERÉ PROKLÁDÁME UZ.SLANINOU.UZAVŘEME POKLICÍ A PEČEME NA 150.ST.MINIMÁLNĚ 1.HOD.,AŽ JDE MASO OD KOSTÍ.JE TO MOC DOBRÉ!


Autor:Dana295 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:28.6.2009
Shlédnutí:764x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A590 IS Expozice:1/60
Datum porízení:2009:06:28 11:53:03 Clona:f/2.6
Ohnisková vzdálenost:5800/1000 ISO:80

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.