Kotlety a krkovice na horkovzduch

Naklepat maso, dát pikantní koření, potřít hořčicí a kečupem, zakapat worcestrem, sojovkou a dát kousek másla, můžou se přidat i žampiony. Pekla jsem na horkovzduch na 175°C asi 40 minut a poté na 210°C asi 10 minut. Bylo to moc dobré a krásně šťavnaté.


Autor:HanaR - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:21.6.2009
Shlédnutí:663x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:K770i Expozice:1/8
Datum porízení:2009:06:20 11:43:00 Clona:f/2.5
Ohnisková vzdálenost: ISO:400

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.