92 - Rybízová - a 80 - skořicová

300gr mraž.rybízu,150gr cukru krystal, 130 ml vody, 200ml kefíru,200ml trvanlivé šlehačky,1/2 KL kysel.citronové, kapka citr.příchutě. Ve vodě rozvaříme cukr a svaříme na množství asi 1dcl vody, vsypeme mraž.rybíz, povaříme asi 10 minut, vychladíme, rozmixujeme, prolisujeme přes síto.Následně všechny tekutiny vlijeme opět do mixéru, vyšleháme a nalijeme do zmrzlinovače


Autor:hekute - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:13.6.2009
Shlédnutí:1297x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DSC-P73 Expozice:10/800
Datum porízení:2002:01:02 22:36:37 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:60/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.