Středoevropské kuře na kyselo, se zeleninou.:)

2cibule nakrájet dospoda PH 1 kuře nasolit dát do PH okořenit, černým pepřem, sladkou paprikou, štipka oregana, 2 štipky libečku, zlehka posypat indickým kari kořením. Přikrýt plátkami anglické slaniny. přidat lžíci franc. hořčice. 3 kuličky nového koření,špetku tymiánu, nakrájet 1 uzený libový párek - nožičku na kostičky a 2 sterilované okurky taky na kostičky, posypat tím kuře. Na to 1/2 sáčku t.j. 250g kysaného zelí a nakonec 1 sáček mražené lahůdkové Mochovské zeleniny. Podlít asi 1 dl láku z okurek o trochou zelné šťávy. Posolit zlehka mořskou solí. Pomalit na high 2,5 hod. Pak opatrně kuře vyndat a zahustit najemno strouhaným bramborem. Rozmíchat vrátit kuře a pomalit ještě 3/4 hod.na High. K tomu podávané nové brambory krájené na kolečka osolené a sypané kmínem, pečené v troubě na rostl. oleji. Fakt prima mňamka.:)


Autor:RobertW - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:6.6.2009
Shlédnutí:1156x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.