Čínská sladkokyselá marináda

Sladkokyselá marináda, naprosto bezkonkurenční na kuře. Nejlepší je na křidýlka. Jenom osolit, polít marinádou, nechat chvíli odstát a pak dát péct do trouby podlité trochou vody. Během pečení ještě trochu pocákat tou marinádou. Výsledek je naprosto úžasný, taková hodně do tmava pečená křidýlka s božskou omáčkou. Najednou z obyčejného kuřete uděláte mega lahůdku. Zatím všichni co to u nás ochutnali vyžadují při příští návštěvě opět křidýlka. Lze samo péct z kuřete cokoli (paličky, stehna....), ale ta křidýlka jsou podle mne nejlepší. Tato marináda jde sehnat v čínském koutku třeba v Tescu, Hypernově, nebo Globusu. Stojí cca 45 Kč a vystačí tak na 4 pekáčky.


Autor:Ivča69 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:20.5.2009
Shlédnutí:1614x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-TZ5 Expozice:10/150
Datum porízení:2009:05:20 21:23:38 Clona:f/3.3
Ohnisková vzdálenost:47/10 ISO:400

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.