Sumeček po Veronsku

400gr sumečka Pangase, 150gr cibule / bílá i červená- asi 3 malé / česnek - půl hlavičky- 30 gr, rajčata -4 menší -200gr,máslo 20 gr,mléko 1dcl, vejce 1ks, sýr tvrdý 70gr,koření : sůl, bílý pepř, paprika mletá,suš.chilli papričky, sušená nebo čerstvá petrž.nať nebo libeček - nebo obojí Do tence vymazané zapékací misky dáme na půl kolečka nakrájenou cibuli,rajčata, a položíme 4 porce okořeněné ryby,rybí porce zasypeme druhou částí cibule a rajčat a taky česneku krájeného na plátečky a vložíme do trouby na horkovzduch při 180 st.C- zapečeme asi 15 min.pak ztlumíme na 150stC - zalijeme mlékem v němž jsme rozšlehaly vejce, posypeme jemně strouhaným sýrem a necháme opět zapéct asi 15-20 min.Z tohoto množství jsou 4 porce- 3.830kj - 1 porce/ hotového pokrmu váží 200 gr / 957 kj


Autor:hekute - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:18.5.2009
Shlédnutí:863x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DSC-P73 Expozice:10/500
Datum porízení:2009:05:18 18:44:30 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:60/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.