Jogurtová zmrzlina

500g jogurtu BONI s broskví a maracujou
1 šlehačka v prášku Dr.Oetker
150ml mléka
100ml kefíru
1 lžíce práškového vanilkového pudinku(rada od Anndy)
citronová šťáva podle chuti.
Šlehačku ušlehat podle návodu na obalu, smíchat jogurt s pudinkovým práškem a citronovou šťávou a jemně vmíchat ušlehanou šlehačku. Nechat vychladit a nalít do zmrzlinovače.
Nechala jsem šlehat 25 minut a měla skvělou konzistenci ke konzumaci.
Chuťově zatím nejlepší tzn. SKVĚLÁ Cena za kopeček vychází na 2,40kč.


Autor:ben3 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:17.5.2009
Shlédnutí:1054x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:K770i Expozice:1/8
Datum porízení:2009:05:17 16:13:24 Clona:f/2.5
Ohnisková vzdálenost: ISO:500

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.