dobré housky

270 g vody,18 g oleje,500 g mouky(Noe T650),20 g čerstvého droždí,10 g soli.Pekárna na přípravu těsta,kynutí v pekárně 40 minut.Vyndáme,propracujeme,rozdělíme na stejné díly a necháme tak 5 minut odpočinout a pak vytvarujeme pečivo(správně měly být kaiserky,ale není raznice),necháme kynout dalších 40 minut,pomašlujeme mlékem s kouskem rozpuštěného másla.Pečeme v předehřáté troubě na 240°C 12 minut.Jsou nadýchané a křupavé.


Autor:kvetka.tp - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:17.5.2009
Shlédnutí:710x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:X600,D630,FE5500 Expozice:171/10000
Datum porízení:2009:05:17 15:46:19 Clona:f/3.5
Ohnisková vzdálenost:94/10 ISO:64

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.