Belepkové halušky se zelím a s uzeným masem

1/2 kg syrových brambor nastrouhám na jemnějším struhadle co je na sýr,přidám 200 g Jizerky a 1 vejce a podle toho jestli děláš s brynzou a ta je slanější, tak už sůl nepřidávám, jestli děláš se zelím tak ještě trošku soli. Smíchám, a pak protlačuji cedníkem do vařící vody a vařím 8 minut.


Autor:sonetaj - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:15.5.2009
Shlédnutí:1649x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A430 Expozice:1/60
Datum porízení:2009:05:15 09:28:39 Clona:f/5.6
Ohnisková vzdálenost:5400/1000 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.