čokokornouty

dělala jsem čokoládovou zmrzlinu tak,že jsem jednu šlehačku svařila den předem s 200 g čokoládou na vaření,druhý den jsem vyšlehala 2 šlehačky bílé a tu s čokoládou,přidala 2 lžíce cukru,1 van.cukr a půl salka,pořádně jsem to vyšlehala a pak jsem vmíchala 100g čokoládu nasekanou na kousky a dala zmrazit,zmrzlinovač nemám.až byla zmrzlina tužší,tak jsem ji naplnila do kornoutů a zabalila do alobalu a dala ještě do mrazáku.až zmrzla,tak jsem každou namočila do čokolády,musí to být ale rychle,to čokoláda hned ztuhne,jinak stýká,jako mě,ale je to moc dobré.


Autor:svabe - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:8.5.2009
Shlédnutí:1056x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:X350,D575Z,C360Z Expozice:10/250
Datum porízení:2009:05:08 18:35:58 Clona:f/8.7
Ohnisková vzdálenost:58/10 ISO:128

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.