Kváskový chléb

Dala jsem 350g kvásku, 200 ml kefíru, 100 ml vody, 2 lžíce oleje, 150 g žitné chlebové mouky, 100 g pšeničné chlebové mouky, 50 g plnohodnotné mouky, 300g hladké mouky (+dosypat do požadované hustoty) 2 lžičky soli, 1 lžičku chlebového koření, 1 lžičku kmínu a hrst slunečnice. 3 kynutí jsem pozdržela na 3 hodiny. A málem mi utekl ven.


Autor:lebahu - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:3.5.2009
Shlédnutí:717x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-LC50 Expozice:10/600
Datum porízení:2009:05:03 17:13:17 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:58/10 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.