italské bagetky

420 gr hl.mouky, 80 gr žitné mouky, 2 lžíce olivového oleje, 400 ml mléka. 100 gr nastrouhaného parmezánu, 2 lžičky italského koření, 24 gr čerstvého droždí nebo 2,5 lžičky sušeného, 2 lžičky soli, lžička cukru. Program DP - těsto. Po vykynutí uděláme 8 malých bagetek, potřeme mlékem s trochou oliv.oleje, posypeme semínky a parmezánem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 min. na 190 stupňů.


Autor:Ringana - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:3.5.2009
Shlédnutí:947x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-FX07 Expozice:10/500
Datum porízení:2009:05:03 13:14:48 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:46/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.