Grilovaný pangas s citonovo jogurtovým dipem,pečené brambory

1porce – 1 824kJ Pangasius 150g(465kJ) Brambory 300g(993kJ) Olej 7g(255kJ) Jogurt bílý nízkotučný(Halíř) 50g(106kJ) Citronová šťáva 3g(6kJ) Steakové koření,sůl,nízkokalorické umělé sladidlo Pangase rozmrazíme,okořeníme kořením na steaky,mírně podlijeme vodou a dáme grilovat.Oloupané brambory nakrájíme na kousky a dáme péct na lehce potřený pekáček olejem.Připravíme si dip,smícháme jogurt s citronovou šťávou a rozpuštěným umělým sladidlem ve vodě,stačí 2ks.Po upečení brambory osolíme.Podáváme se zeleninovým salátem.


Autor:Peggy09 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:1.5.2009
Shlédnutí:1536x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A430 Expozice:1/60
Datum porízení:2009:05:01 13:29:45 Clona:f/5.6
Ohnisková vzdálenost:5400/1000 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.