1222.bylinkové suchary

320 ml vody, 40 g rozpuštěného másla, 500 g hladké mouky, 2 lžíce pšeničných otrub, 1 lžíce sezamu nebo lněného semínka, 1 lžička cukru, 1 ½ lžičky soli, ¼ čerstvého droždí, 1 lžíce sušených bylinek do těsta a na potření trochu másla a bylinek na posyp. Základní program světlá kůrka. Upečené necháme trochu vychladnout, nakrájíme na plátky, potřeme trošku máslem a posypeme bylinkami. Necháme oschnout v troubě při 160-170°C asi 20 minut, okraje by měly být trochu růžové. Suchary se dají takhle upéct z jakéhokoliv oblíbeného těsta.


Autor:kvetka.tp - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:16.4.2009
Shlédnutí:829x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:C902 Expozice:1/15
Datum porízení:2009:04:16 08:42:45 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:518/100 ISO:80

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.