Milé čtenářky, milé Dámy,
Diskuse zůstanou! Přesvědčily jste nás. Jsme překvapení, jak moc je máte rády. Diskuse získají novou, jednodušší podobu. Ty stávající však musíme zrušit, tedy všechna diskusní fóra na diskuse.dama.cz včetně všech jeho podstránek a uživatelských účtů. Pokud nechcete přijít o obsah, který jste zde uveřejnily, prosíme, abyste si jej stáhly. Více informací v tomto článku.

Děkujeme za pochopení,
vaše redakce.

domácí sibirka

postupovala jsem takto:750 ml ušlehané smetany,jemně vmíchat 250 ml husté kys.smetany,4 lžíce mouč.cukru, 1 van.cukr, 2 lžíce vaj.likéru(oříškový,karamelový apod.,ale hustý),hotovou směs dáme chladit do misky do mrazáku,během tuhnutí několikrát zamíchat,po částečném zmrazení vezmeme 2 prázdné oplatky a směs rozetřeme mezi ně. Zabalila jse do peč.papíru a dala úplně zmrazit. Poté krájíme na libovolně velké díly.Možno naplnit i hotové zmrz.kornoutky,na dno dát čokoládu,tuhnoucí směs,pražené oříšky a trochu čokolády.Ty bohužel už nejsou,nenechali mi vzorek,tak příště.Množství porcí záleží na nás kolik směsy dáme mezi oplatky. Dobrou chuť.


Autor:patek - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:11.4.2009
Shlédnutí:1377x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát: Expozice:1/10
Datum porízení:2008:04:10 16:23:53 Clona:f/4.0
Ohnisková vzdálenost:135/10 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.