Švédský koláč s receptem

je to jednoduché, ale fakt výborné. Pište si: 1/2 kg pol.mouky, 1/4 kg cukru moučka, 1 Hera, nebo jiný tuk, 3 žloutky, 1 pr.do peč., 1 vanil. cukr. Smíchat, vznikne posýpka. Náplň: 2 tvarohy, 1 žloutek, 1 vanil. cukr, trochu cukru moučka, 4 bílky-z nich vyšlehat sníh, podle potřeby přidat mlíko. Do hlubokého!!! plechu dáme pečící papír, a nasypeme polovinu sypké směsi. Na ní rozetřeme tvaroh smíchaný se sněhem-ručně smíchat, ne šlehat-a posypeme zbylou posýpkou. Pečeme do lehkého zhnědnutí okrajů. Pozor, uprostřed se nafukuje během pečení,ale nemusí se do ní píchat. Tak Vám všem přeji hodně štěstí a dobrou chuť. NEJLEPŠÍ JE DRUHÝ DEN, ale to málokdy vydrží. Dokážete ji udržet celou do druhého dne Vy???


Autor:deliccatesa - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:7.4.2009
Shlédnutí:1548x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DMC-LS60 Expozice:10/300
Datum porízení:2009:04:05 14:08:29 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:58/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.