zeleninový aspik

Postup: Mražená zeleninová směs -400gr, želatina-45gr,sůl ocet ,6 dcl vody.. Celková váha hotového aspiku byla -1kg. Porce 200gr aspiku - 280 kj,100 gr rajče 100 kj,100 gr okurka - 70kj,10 gr Knakebrott/ 1 plátek /- 135kj- celkem porce k večeři 535kj !!!


Autor:hekute - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:30.3.2009
Shlédnutí:1306x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:DSC-P73 Expozice:10/80
Datum porízení:2009:03:30 16:08:23 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:60/10 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.