plněné klobásy

Klobásy plněné kozím rohem, na kečupu a černém pivu: klobásy podélně rozříznout, dovnitř vložit kozí roh a zase přitisknout. Dát do misky nebo pekáčku, pocákat sladkým i pálivým kečupem a zalít černým pivem do výše klobás. Péct ODKRYTÉ až zezlátnou.


Autor:Betyyna - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:25.3.2009
Shlédnutí:1789x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:u700,S700 Expozice:1/30
Datum porízení:2009:03:25 17:49:03 Clona:f/9.0
Ohnisková vzdálenost:650/100 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.