Pangasius se špenátovosýrovou omáčkou

Rybku jsem naložila do oliv. oleje s grilovacím kořením na ryby pařila 10min + 5minut se zeleninou. Omáčku jsem si našla na stránkách PETTY01 : Listový špenát spaříme vroucí vodou, schladíme studenou a necháme okapat. Na oleji orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli, když je růžová, přidáme na plátky nakrájený česnek, lžičku mouky, zalijeme mlékem, přidáme tři trojúhelníčky sýra s nivou a povaříme, až se sýr rozpustí. Nakonec dáme posekaný špenát. Prohřejeme, přidáme lžíci zakysané smetany a dochutíme solí a pepřem.

12345...14...23...33

Autor:Zetulina - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:24.3.2009
Shlédnutí:984x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.