Pangas alá čína v PH

Filety pangase jsem nakrájela na proužky, dala na dono hrnce, osolila, dala koření sečuánská pánev a pro pikantnost steak pfeffer ( obojí kOtányi ), přidal worčestr, tmavou sojovou omáčku a zasypala solamylem, rukama jsem to promíchala a ještě přidala zeleninu na čínu,žampiony, podlila trochu vodou a dala pomalit na High na 2.5 hodiny. Je to opravdu pikantní a moc dobré.


Autor:HanaR - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:23.3.2009
Shlédnutí:1240x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:K770i Expozice:1/13
Datum porízení:2009:03:23 19:02:37 Clona:f/2.5
Ohnisková vzdálenost: ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.