Bezlepkový kynutý závin s mákem

250 g Jizerky,150 ml mléka,75 g moučkového cukru,70 g vlahého másla,1 celé vejce,sůl 1/2 kostky kvasnic. Na makovou nádivku mák,cukr,mléko,hřebíček,skořici a med. Na potření těsta rozpuštěné máslo a na posypání mleté piškoty. Na potření závinu vajíčko.


Autor:Janess - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:22.3.2009
Shlédnutí:1679x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Samsung L700 Expozice:1/30
Datum porízení:2009:03:22 15:29:00 Clona:f/7.1
Ohnisková vzdálenost:5800/1000 ISO:50

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.