1192 Špaldové večky

230 ml mléka, 1 ½ lžíce oleje, 400 g celozrnné špaldové mouky, 15 g čerstvého droždí, 1 ½ lžičky soli, 1 lžička cukru. Vykynuté propracujeme, utvoříme večky, bagety…. Mašlujeme mlékem, sypeme sezamem.


Autor:kvetka.tp - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:16.3.2009
Shlédnutí:1671x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:X600,D630,FE5500 Expozice:331/10000
Datum porízení:2009:03:16 18:22:24 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:58/10 ISO:200

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.