Živáňská pečeně

Suroviny: 1kg vepřová kýta, 1kg hovězí roštěná, 1kg vepřová játra, 1/2 kg slaniny, 2 velké papriky, 7 velkých cibulí, hořčice, pepř, sůl. Játru i maso nakrájíme na plátky a maso jemně naklepeme, do nádoby naložíme den předem, aby se proleželo. Dáváme na sebe všechny suroviny, stále ve stejném pořadí, plátky masa jsou nasolené, potřené mírně hořčicí a trošinku pepře. Nahoru jsem naskládala ještě kousky, co zbyly a nevešly naskládat kolno za sebe..Pomalila jsem na HIGH 5 hodin, po 4 hodinách bylo maso ještě tuhé...Nejen, že to krásně vonělo, ale i chutnalo...


Autor:Ajka-jamaku - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:13.3.2009
Shlédnutí:2738x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:CE-5330 Expozice:33333/1000
Datum porízení:2009:01:28 17:17:02 Clona:f/2.8
Ohnisková vzdálenost:540/100 ISO:100

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.