Ruské vejce zalité aspikem

Postup:na dno misky dáme lžíci vlašského salátu,na něj 3.plátky šunky,nebo něco podobn.,na šunku půl vař.vejce,které zalijeme lžící tatarky.Ozdobíme sterilov.kapií,okurkem,hráškem atd.Potom opatrně-tatarka se rozpíjí do aspiku-zalijeme vlažným aspikem.Necháme vychladit.


Autor:Dana295 - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:13.3.2009
Shlédnutí:23509x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A590 IS Expozice:1/60
Datum porízení:2009:03:12 20:19:58 Clona:f/3.5
Ohnisková vzdálenost:9900/1000 ISO:250

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.