drůbeží mišmaš v PH

Do hrnce jsem naházela kdeco a výsledek byl super. Orestovaná cibulka, kuřecí prsa, krůtí játra, kousek šunky, lečo, steril.hrášek, lžička dijonské hořčice, kečup, lžička balsamikového octu, worcester, pepř, pomaleno 2 hodiny, pak zahuštěno trochou hladké mouky, ještě půl hodiny v PH a nakonec sůl.


Autor:eiculinda - zobrazit galerii uživatele - poslat vzkaz
Datum:16.2.2009
Shlédnutí:790x
Body:10.00
Kategorie:1Do diskusí -> Vaření -> Vaření a recepty
Fotoaparát:Canon PowerShot A430 Expozice:1/60
Datum porízení:2009:02:16 17:52:48 Clona:f/5.6
Ohnisková vzdálenost:5400/1000 ISO:

Další fota v této kategorii
-
hodnoceni

Císt názory a hodnotit fotografi mohou jen zaregistrovaní a prihlásení uzivatelé.